După cum spuneam în articolul trecut, Londra este un oraș absolut uriaș. Are sute de muzee pe care să le poți vizita dacă cumva ajungi în zonă. Ei bine, astăzi von discuta despre alte obiective turistice din Londra, nu neapărat despre muzee. Londra este un oraș care chiar are ce oferi din punct de vedere turistic așa că haideți să vedem niște atracții mai puțin celebre…

Atracții turistice din Londra (mai puțin celebre)

Wilton’s Music Hall – cândva, această clădire era mai celebră decât Catedrala Sf. Paul. Oricum, nu asta contează. Wilton’s Music Hall a fost construită în 1723 și se află situată în estul Londrei.

Maltby Street Market – dacă ajungi la Londra în weekend, fii sigur că sâmbătă dimineață ești în această piață. Recomand magazinul Lassco din această piață.

The Woolpack – unul dintre cele mai bune restaurante din Londra. Se servesc și băuturi și mâncăruri și ar fi indicat să vizitați vara când curtea interioară este magnifică. Incinta e Capela Sistină junior.

White Cube Gallery – deși strada Bermondsey este renumită pentru petrecăreți, aici puteți vedea și o galerie deținută de către celebrul colecționar Jay Joplin.

The Rake – piața Borough din Londra datează din anul 1014 dar în ultimul timp a fost renovată la greu. The Rake s-a deschis acolo în 2006 și este un bar foarte aglomerat.

Menier Chocolate Factory – unul dintre cele mai vechi restaurante de pe Tamisa. Atmosfera este una foarte caldă și intimă. Este recomandat pentru zilele însorite.

Acestea sunt unele dintre cele mai interesante atracții turistice din Londra, mai puțin cunoscute pe care eu unul vi le recomand cu drag. Dacă ajungeți în capitala Marii Britanii, includeți-le pe lista obiectivelor voastre și nu veți regreta nici măcar o secundă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here