Home Editorial Am incercat inchirierea in regim hotelier si iata ce am descoperit –...

Am incercat inchirierea in regim hotelier si iata ce am descoperit – top avantaje

655
0

Iarna nu-i ca vara, dar nici statul la apartament nu este ca la hotel. Cand esti in deplasare, tot ce iti doresti este sa ai parte de confort si de mai tot ce ai si acasa. Pentru ca te face sa te simti mai bine, pentru ca nu iti creeaza frustrarea ca ai uitat cate ceva acasa, pentru ca este placut sa ai la indemana de toate, dar mai ales pentru ca trebuie sa fie odihnitoare sederea – in caz contrar nu ai acelasi randament, nu te poti bucura de vacanta sau de tot ce traiesti.

Desigur ca si tu ca si altii te vei gandi in prima faza ca hotelul este locul unde trebuie sa te cazezi. Ai tot facut asta, poate chiar ai si o lista de preferinte. Insa o mare provocare ti se iveste: apartamente regim hotelier Bucuresti, desi astfel de optiune este valabila si pentru alte locatii din tara. Ce implica? Sa stai intr-un apartament, ca si cand ai locui la hotel.

Pentru ca am incercat aceasta optiune, iata ce sfaturi am pentru cei care inca sunt pe ganduri:

  • Tine cont de faptul ca nu te deranjeaza nimeni si nu te intalnesti cu nimeni cand vii sau cand pleci. Deci nu exista receptie. Adica ai parte de consiliere si de ajutor indiferent de caz, dar nu exista acel cineva la intrare. Asta poate conta destul de mult pentru cei care isi doresc, desigur, intimitate maxima, confidentialitate si o sedere deloc disturbata de ochi curiosi.
  • Nu te deranja sa iti iei de acasa mai mult decat haine. Inchirierea in regim hotelier iti pune la dispozitie o locuinta complet dotata. Vei avea la dispozitie electrocasnice, vei putea sa iti faci menajul, desi exista si serviciul acesta saptamanal. De la lenjeriile de pat si pana la diversele cosmetice specifice si la hotel, vei gasi aici de toate. Ei bine poti deja sa iti usurezi bagajul cu care ai de gand sa pleci.
  • Deci, fata de clasica cazare la hotel ai parte de o zona extinsa, de spatiu amplu specific unui apartament sau unei garsoniere, cu toate facilitatile si dotarile incluse. Fata de cazarea in unitati cu acces la bucatarie spre exemplu, ai intimitatea necesara pentru a te desfasura in voie si cu acces oricand.
  • Sederea prelungita=costuri mai mici. Da, ai auzit bine. La capitolul inchiriere in regim hotelier ai si marele avantaj de a plati ceva mai putin, insa culmea, pentru confort sporit. Vei avea un tarif mai mic, incepand cu a 7-a noapte de cazare. Asadar, ideal pentru cei care isi doresc in mod special cazare pe termen mediu.

Daca la toate acestea adaugam si faptul ca se pot caza mai multi in acelasi spatiu, chiar si grupuri de persoane si este mai comod astfel, atunci inchirierea in regim hotelier este clar mai avantajoasa. O recomandare este apartamente-regimhotelier.ro, unde vei gasi atat optiunile de locatii, cat si tarifarea si alte detalii importante de stiut inainte de sosire.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here