Se întâmplă de multe ori să fim nevoiți să călătorim în orașe mai mici din România în care e ceva mai complicat de ales un hotel pentru cazare. Dacă orașele mari au deja hoteluri celebre pe care toată lumea le cunoaște, orașele micuțe precum Bacăul necesită un pic de documentare. Așadar, vom discuta în cele ce urmează despre cele mai importante 7 motive pentru care ar trebui să mergi la Hotel Bohemia dacă ai nevoie de cazare Bacău ieftină și de calitate.

Ai treabă la Bacău și cauți un hotel bun? Iată 7 motive să te cazezi la Hotel Bohemia

  1. Se află într-o zonă liniștită a Bacăului. Cred că ultimul lucru pe care ți-l dorești atunci când ești obosit și vrei să te odihnești la hotel este agitația orașului. Claxoane, scârțâituri de roți, sălbăticie urbană cu alte cuvinte. Hotel Bohemia este amplasat într-o zonă liniștită care îți va facilita odihna.
  2. Zona este destul de ușor accesibilă. Poți ajunge la acest hotel din oricare parte a României ai veni înspre Bacău. De fapt, orașul în sine nu este dificil, este un oraș micuț de provincie pe care dacă te ambiționezi, îl parcurgi la pas într-o oră. Hotel Bohemia este amplasat oarecum central dar nu într-o zonă aglomerată care să-ți dea bătăi de cap în cazul în care vii cu mașina personală sau de firmă.
  3. Calitatea serviciilor este foarte bună. Discutăm de fapt despre un hotel de 3 stele. E clar că serviciile vor fi de calitate în cazul lor. Camerele vor fi generoase și foarte bine luminate. Dacă se va opta pentru mâncarea servită în incintă, de asemenea se va constata un meniu de calitate.
  4. Se poate face rezervare direct pe site. Nu ai nevoie de servicii adiacente precum booking.com sau ceva de genul. Tot ce trebuie să faci pentru a rezerva o cameră este să intri pe site-ul hotelbohemia.ro și să completezi formularul care-ți apare când accesezi secțiunea REZERVARE ONLINE. Totul este foarte simplu și rapid, strict orientat către client.
  5. Conexiune Wi-Fi foarte bună în hotel. Probabil una dintre cele mai răspândite minciuni pe nișa hotelieră, este conexiunea Wi-Fi. E o problemă atât în țară cât și în străinătate indiferent de stele, însă cei de la Bohemia s-au străduit să facă în așa fel astfel încât să ofere o conexiune bună.
  6. Oferă servicii de transfer aeroport. Dacă ajungi cu avionul, contra cost, poți să soliciți acest serviciu. E clar că ori plătești un taxi ori acest serviciu, tot cam aceiași bani sunt. Chestia e că nu trebuie să te mai chinui tu cu transportul și nici taximetristul cu găsirea adresei. E o modalitate mult mai simplă și rapidă după părerea mea, de a ajunge la acest hotel.
  7. Oferă mașini de închiriat dacă cumva ai nevoie. Un serviciu foarte important după părerea mea, în special pentru cei care ajung cu avionul la Bacău. Există momente în care e posibil să ai nevoie de mașină pe perioada șederii și e mult mai simplu să închiriezi una fix de la hotel, decât să-ți bați capul cu alți agenți prin oraș. Un serviciu contra cost destul de ingenios al celor de la Bohemia.

Acestea sunt cele mai importante 7 motive pentru care ar trebui să te cazezi la Hotel Bohemia dacă cumva ajungi prin Bacău și ai nevoie de asemenea servicii. Discutăm despre un hotel care deși este de doar 3 stele, serviciile pe care le oferă clienților depășesc cu mult acest standard.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here