Home Destinatii Perfecte 8 peșteri în care poți să te cazezi peste noapte

8 peșteri în care poți să te cazezi peste noapte

347
0
peșteri

Amatorii de natură vor dori întotdeauna să se cazeze în hoteluri cât mai „naturale”. Ei bine, chiar este posibil așa ceva, în funcție de destinație bineînțeles. Există o grămadă de peșteri transformate în hoteluri iar în cele ce urmează vom trece în revistă câteva dintre acestea.

8 peșteri în care poți să te cazezi peste noapte

Unique Beckham Cave Home, Parthenon, Arkansas, SUA – sunt patru dormitoare în care se pot caza maxim 16 persoane. Un cost total ar fi 1005 dolari, adică 63 de dolari pe persoană.

Lava Cave, Santorini, Grecia– un singur dormitor ce poate fi împărțit de maxim 3 persoane pentru un cost total de 283 dolari, adică 94 de dolari/persoană.

Casa Santantonio, Santorini, Grecia – două dormitoare în care pot fi cazate cinci persoane la un cost total de 158 dolari, adică 32 de dolari de personă.

Anitya Cave House, Cappadocia, Turcia – un singur dormitor care poate fi închiriat cu aproximativ 166 de dolari de persoană, maxim 6 persoane pot fi cazate aici în același timp.

Azalea Houses Cave, Oia, Grecia – tot un singur dormitor în care pot fi cazate două persoane, la un cost indidual de 158 dolari sau 317 dolari ambele persoane.

The Rockhouse Retreat, Worcester, UK – un singur dormitor în care pot fi cazate maxim două persoane, contra 124 de dolari de persoană sau 247 de dolari cost total.

Loft Cave Sea Views, Guia, Gran Canaria – două dormitoare în care pot să doarmă maxim 4 persoane la un cost individual de 38 de dolari pe noapte, adică 152 de dolari per total.

Cuevo de Luja, Granada, Spania – trei dormitare în care pot să doarmă 9 persoane contra 25 de dolari/noapte, adică 225 de dolari cost total.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here