Nu știu câți dintre voi v-ați gândi măcar o dată să vizitați acel continent foarte îndepărtat, dar după ce veți vedea imaginile din acest articol cu siguranță veți trece pe lista voastră de must go and visit această țară mai mult decât minunată. Australia este o țară foarte spectaculoasă care din punctul meu de vedere nu se bucură de mult prea puțină atenție, este foarte subestimată.

8 imagini care te vor face să iubești Australia

  1. Icebergs Pool, Bondi Beach – este cea mai faimoasă plajă din Australia pentru că are această piscină ce se unește perfect cu oceanul.
  2. Margaret River, Western Australia – micul oraș la sud de Perth este plin de vinării, berării, magazine, distracție cu alte cuvinte. Pe malurile lui vei găsi chiar și balene începând cu luna iunie.Margaret River, Western Australia
  3. Blue Mountains National Park, Katoomba – situat la aproximativ o oră de Sydney, aici vei lua contact cu munți pitorești și cu cascade incredibile precum Three Sisters.
  4. Hyams Beach, Jervis Bay – se spune că aici s-ar afla cel mai alb nisip din lume. În plus, cei care veți petrece concedii pe această plajă nu veți regreta niciodată.Hyams Beach, Jervis Bay
  5. Uluru-Kata Tjuta National Park, Northern Territory – unul dintre cei mai faimoși monoliți din calcar. Uluru-Kata Tjuta National Park este plin de formațiuni geologice din rocă roșie.luru-Kata Tjuta National Park, Northern Territory
  6. Lake McKenzie, Fraser Island – aflată pe coasta Queensland, Insula Fraser este casă pentru câinii Dingo, pentru un naufragiu spectaculos și pentru peisaje incredibile. Lacul McKenzie este unul dintre sutele de lacuri cu apă dulce din Australia, îmbibat cu ulei de la arborele de ceai.
  7. Whitehaven Beach, Whitsunday Island – priviți doar imaginea, mai e ceva de comentat? Puteți să vă plimbați cu catamaranul pe lângă plaja Airlie sau în jurul insulei.
  8. Brighton Beach, Melbourne – celebră pentru cabanele foarte viu colorate, această plajă este situată la doar câțiva kilometri sud de Melbourne .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here