Home SUA 6 stații de benzină transformate în restaurante

6 stații de benzină transformate în restaurante

1084
0

 

Astăzi avem o poveste din Statele Unite, destul de interesantă, legată de anumite benzinării transformate în restaurante foarte frumoase. Dacă veți ajunge vreodată prin SUA, vă puteți opri pentru o masă pe cinste în oricare dintre acestea.

6 stații de benzină transformate în restaurante

  1. Tandem Bakery, Portland, Maine – deschisă în 1960, benzinăria a fost transformată într-o spălătorie înainte ca actualul proprietar să o cumpere. Micul dejun este de departe extraordinar, restaurantul ieșind în evidență cu niște sandviciuri demențiale.
  2. Tank Garage Winery, Calistoga, California – o benzinărie în stil art-deco destul de interesantă, ce are o istorie destul de bogată. Construită în anii 1930, a suferit două renovări iar în anul 2014 a fost chiar și pe post de cramă. Acum, Tank Garage Winery este un restaurant de nota 10.
  3. The Gold Fish, Corpus Christi, Texas – o stație ceva mai nouă, construită la începutul anilor 80, transformată în restaurant în anul 2017. Punctul forte aici sunt sucurile, cocktail-urile.
  4. The Spot, Burlington, Vermont – în 1997, când Roxanne și Russ Scully au plecat din Santa Barbara și au ajuns în Burlington, au observat că nu au unde să ia micul dejun. Astfel, au cumpărat această benzinărie pe care au transformat-o într-un restaurant.
  5. The Fillin’ Station, Biloxi, Mississippi – o benzinărie deschisă în 1920 și care a fost abandonată în anii 80, a devenit restaurant în 2008. Un meniu costă în medie 8.95 dolari și deși la exterior nu arată cine știe ce, interiorul este mai mult decât prezentabil și primitor.
  6. Olio, St. Louis, Missourib – benzinărie standard deschisă în anii 1930, a fost transformată într-un restaurant destul de romantic și de primitor. De asemenea, renovarea și transformarea propriu-zisă a revigorat într-un fel întreg cartierul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here