Atunci când plecăm cu cei mici în vacanță, relaxarea se poate transforma în coșmar și atacuri de panică destul de simplu, în special dacă optăm pentru locuri foarte aglomerate precum plajele. Ei bine, cu un pic de atenție plajele nu sunt ceva de speriat, din contră, sunt medii perfecte pentru cei care pleacă în vacanță cu familia. Haideți să vedem care sunt cele mai bune plaje destinate familiilor cu copii.

6 plaje perfecte pentru copii

  1. Playa de Alcúdia, Mallorca, Spania– cunoscută și sub denumirea de plaja steagurilor albastre, denumire care scoate în evidență curățenia. Aici sunt dușuri, toalete, cabine de schimb.
  2. Elafonisi Beach, Crete, Greece – cea de-a 22-a plajă a lumii, reprezintă o aventură pe cinste pentru cei mici. De exemplu, căror fetițe nu le-ar place nisipul roz?
  3. Bondi Beach, Australia – cea mai renumită plajă din Pacificul de Sud și deși uneori poate să fie un loc neprimitor, există zone marcate cu steaguri care nu prezintă niciun pericol.
  4. Siesta Beach, Florida, SUA – o oază de calm pentru familiile care călătoresc peste ocean în Florida anul acesta. Există o mulțime de locuri de joacă pentru copii și salvamari.
  5. İztuzu Beach, Dalyan, Turcia – o fâșie de nisip care separă narea de râul Dalyan. Asta înseamnă că aici există ape calzi, calme, perfecte pentru înot. Viața marină, țestoasele o recomandă și pentru copii, cu condiția ca cei mici să respecte aceste viețuitoare.
  6. Filey Beach, Yorkshire, Marea Britanie – o plajă istorică unde se găsesc rămășițe ale așezărilor romane de acum mii de ani. Cei mici se vor distra de minune în cădițele din piatră.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here