Key West, SUA – orașul cu cea mai joasă latitudine din SUA, a fost catalogat prin topurile TripAdvisor drept cel mai tare oraș din lume. Aici, soarele strălucește mereu, localnicii sunt genul de oameni care îți zâmbesc mereu și au obiceiul să iasă seară de seară să mănânce la restaurantele locale.

Reykjavik, Islanda – cea mai nordică capitală de oraș din lume. Aici, luminile nordului sunt ceva unic în lume, o experiență pe care niciun turist nu o va putea uita vreodată. De asemenea, aici există și foarte multe izvoare geotermale magnifice, mult peste cele din Băile Herculane de la noi.

Edinburgh, UK – un oraș oarecum mai puțin cunoscut de turismul internațional de masă, însă acesta este renumit pentru focurile de artificii, pentru festivaluri și mâncare, transformându-l într-o destinație perfectă de concediu. Este un oraș plin de istorie, muzee, galerii de artă și monumente UNESCO.

Marrakech, Maroc – cine nu a ajuns până acum în Maroc, trebuie să o facă în 2019. La Marrakech este relativ ușor de ajuns. În plus este un oraș de-o frumusețe rară, în care cultura este la ea acasă. Spiritul oriental este mai mult decât prezent prin grădini, palate și moschei.

Amsterdam, Olanda – culorile Amsterdamului, canalele și podurile sunt unice în lume. Discutăm despre un oraș pitoresc pe care orice turist trebuie să-l viziteze măcar o dată în viață. Aici veți găsi casa Annei Frank, dar și muzeul Van Gogh dacă sunteți mari amatori de artă și cultură.

Dublin, Irlanda – băutorii înrăiți trebuie să viziteze fabrica Guinness. Este un brand de renume la nivel mondial, nu doar european, iar pub-urile sunt absolut demențiale aici. Să spunem că Dublin ar fi orașul perfect pentru tine dacă ești genul de turist ceva mai petrecăreț.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here