Acum este unul dintre cele mai bune momente pentru a vizita Washington, D.C. din Statele Unite. Te așteaptă acolo cireșii proaspăt înfloriți și multe atracții turistice memorabile.

Ei bine, în acest articol vom discuta despre câteva lucruri pe care nu vi le spune nimeni atunci când decideți să vizitați acest oraș, lucruri care nu sunt trecute pe nici o broșură destinată informării turistice.

6 lucruri pe care nu ți le spune nimeni atunci când vizitezi Washington, D.C.

  1. În fiecare seară la ora 6 MP există un spectacol gratuit la Kennedy Center. Millennium Stage înseamnă muzică, dans, teatru, program pentru copii. Ajungi acolo cu metroul din stația Foggy Bottom.
  2. Poți urmări dezbaterile de la Curtea Supremă. Aceste dezbateri sunt deschise publicului și poate oricine să participe la ele. Tot ce trebuie să faci este să ajungi acolo de dimineață și să fii sigur că tribunalul are proces.
  3. Poți să intri în Pentagon. Există tururi ale Pentagonului chiar și de 60 de minute, tururi în care mergi peste 2 kilometri în interiorul clădirii. Ține cont că trebuie să faci rezervări în avans cu cel puțin 2 săptămâni.
  4. Nu doar muzeele sunt gratuite. Muzeele Smithsonian sunt gratuite ca și taxă de intrare dar și ca tururi. Chiar și unele magazine de suveniruri sunt lipsite de taxe suplimentare.
  5. Memorialele din Mall sunt deschise 24 din 24. Dacă nu ai somn și te afli la Washington, D.C., poți să te duci la Mall să vizitezi Memorialul Lincoln. Va fi mult mai liber și mult mai simplu de vizitat.
  6. Cea mai bună modalitate de a vizita Washington, D.C. este pe bicicletă. Terenul este plat, fără rampe sau pante (cu excepția Capitol Hill). Există parcuri minunate alături de foarte multe piste pentru biciclete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here