Românilor le place să călătorească pentru că avem o societate construită din betoane. Există foarte mulți oameni care abia așteaptă să evadeze pentru câteva zile din orașele stresante și găsesc în natură un mediu 100% relaxant. Dacă ești genul de călător ce adoră să petreacă foarte mult timp în natură, dacă-ți place să dormi în antură, iată câteva destinații ideale pentru asemenea obiceiuri.

6 destinații perfecte pentru cei care iubesc dormitul în natură

 1. Starlight Room – Italia. Aflată la 2133 metri altitudine, această cameră oferă cea mai bună variantă pentru cei care iubesc dormitul în aer liber. E micuță, are pereți din sticlă și este foarte izolată.
  Starlight Room – Italia
  Starlight Room – Italia
 2. Amangiri, Utah – SUA. Ascunsă după 600 de acri de sălbăticie, hotelul Amangiri vă poate oferi paturi în antură. Veți fi înconjurați doar de deșert și roci galbene rozalii, roci specifice canioanelor din sud-vestul Statelor Unite.
  Amangiri, Utah – SUA
 3. Berggasthaus Aescher-Wildkirchli – Elveția. Nu, nu este o imagine trecută prin Photoshop. Această cabană veche de 211 ani se află în inima Alpilor Appenzell.
  Berggasthaus Aescher-Wildkirchli
  Berggasthaus Aescher-Wildkirchli
 4. Kakslauttanen Arctic Resort – Finlanda. Dacă adori dormitul în natură și natura în general, mai mult ca sigur o să-ți dorești să dormi într-un iglu. Vei putea face acest lucru în Parcul Național Urho Kekkonen din Finlanda. Luați-vă haine groase însă, temperaturile ating lejer -22 de grade.
  Kakslauttanen Arctic Resort
  Kakslauttanen Arctic Resort
 5. Hacienda Na Xamena, Ibiza – Spania. Deși se spune că lumea în Ibiza nu doarme niciodată, pentru că… distracție, ei bine, în nord vestul insulei spaniole există Hacienda Na Xamena, un resort suspendat la aproape 200 de metri deasupra Mării Mediterane.
  Hacienda Na Xamena, Ibiza
  Hacienda Na Xamena, Ibiza
 6. Alila Jabal Akhdar – Oman. Acest hotel este foarte bine integrat în natură, în muntele Al Hajar, ceva specific stilului arhitectural al Oman-ului. Tone întregi de lemn și piatră, împodobite cu ornamente din cupru dau pereților o aură de primitivism.
  Alila Jabal Akhdar
  Alila Jabal Akhdar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here