De cele mai multe ori, dacă alegi să cumperi mobilă de la un magazin, iasă cu circ. De ce? Păi pentru că socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg și s-au văzut foarte multe situații de genul. Decât să ai parte de asemenea bătăi de cap, mai bine îți cumperi mobilă de bucătărie modernă la comandă și în cele ce urmează vom vedea care sunt cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui să apelezi la această soluție, și să dai uitării mobilei din magazine…

5 motive să cumperi mobilă de bucătărie la comandă

  1. Mobila făcută la comandă se potrivește cu spațiul din cameră. Nu vei întâmpina probleme de genul: „mai rămâne jumătate de metru liber până la perete” sau „e mai mare cu 3 centimetri decât trebuie”. Mobila făcută la comandă se potrivește la milimetru cu spațiul tău.
  2. Mobila făcută la comandă este mult mai utilă. Sau mai bine zis mai util compartimentată. Nu știu voi, însă eu unul de fiecare dată când mă uit la mobila de bucătărie din magazinele de bricolaj, observ că sunt foarte prost sau slab compartimentate. Degeaba ai o cutie mare dacă nu o poți umple în mod eficient. Mobila pe comandă a rezolvat demult genul acesta de problemă.
  3. Mobila făcută la comandă se împacă mult mai bine cu coloritul camerei. Dacă ai de gând să dai o nuanță mai trăsnită bucătăriei, îți va fi foarte dificil să găsești în comerț o mobilă care să se potrivească, automat vei ajunge tot la un atelier precum unican.ro de unde vei da comandă de mobilă. Cei care se ocupă cu mobila pe comandă au o paletă mult mai largă de culori.
  4. Mobila făcută la comandă este mai calitativă. Nu știu câți dintre voi cunoașteți de unde vine mobila asamblată prin magazinele de mobilă sau de prin magazinele de bricolaj. Foarte multă vine cu tirul din țări de lumea a treia, unde lemnul este într-adevăr mult mai ieftin dar și de calitate mult mai slabă. Evident, nu se justifică prețurile mari din magazine pentru că discutăm despre calitate slabă.
  5. Mobila făcută la comandă este uneori mai ieftină. Chiar dacă de obicei tot ce-i făcut pe comandă e mai scump decât ceva făcut într-o fabrică, există cazuri în care mobila făcută pe comandă este mai ieftină decât cea din magazine și e destul de simplu de înțeles de ce: magazinele au adaosuri foarte mari, nejustificate, din cauza faptului că oamenii sar cu banul fără să stea pe gânduri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here