În momentul în care pleci în călătorii ceva mai îndepărtate, înspre destinații cu care puțini se pot lăuda, vei observa că nu prea ai cum să faci rost de informații unde să te duci, ce să faci odată ajuns la hotel așa că în cele ce urmează vom discuta de exemplu despre Chicago. Chicago este unul dintre cele mai mari orașe din Statele Unite în acest moment, cu o populație de aproape 3 milioane de locuitori. Haideți să vedem 5 lucruri pe care nimeni nu ți le va spune când vei vizita Chicago.

5 lucruri pe care nimeni nu ți le va spune când vei vizita Chicago

 1. Magnificent Mile nu este singura stradă pe care poți face shopping. De exemplu Michigan Avenue este renumit pentru lanțurile de magazine destinate prăjiturilor iar cartierul Bucktown este de asemenea renumit pentru centrele comerciale de dimensiuni impresionante.
  Michigan Avenue
 2. Dacă ai chef de comedie de calitate, de improvizație, Second City nu este singurul loc în care poți să râzi. iO Theatre este de asemenea renumit pentru spectacolele de comedie. iO Theatre
 3. Priveliști minunate poți să întâmpini și pe alte clădiri, nu numai pe Willis Tower. În loc să aștepți o grămadă și să plătești și 22 de dolari ca să ajungi la etajul 103 al Willis Tower, mai bine te duci gratis la John Hancock Center. Iei o cafea la Signature Lounge și te bucuri de priveliște.
  John Hancock Center
  John Hancock Center
 4. Poți să fii căpitan de vas pe râul Chicago. Închiriază o barcă Duffy de la Chicago Electric Boat Company mai ales seara, când luminile orașului se reflectă în apă.
  Electric Boat Company
 5. Poți scăpa de coada la biletele muzeelor cu un CityPass. Faci o economie de 53% din punct de vedere financiar și ai acces VIP la The Museum of Science and Industry, The Field Museum și alte două muzee importante din Chicago.
  The Museum of Science and Industry

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here