Home Editorial 5 lucruri la care trebuie să fii atent atunci când vrei să...

5 lucruri la care trebuie să fii atent atunci când vrei să cumperi un ceainic

803
0
ceainic

Deși mulți dintre voi ați spune că nu-i mare brânză să cumperi un ceainic, lucrurile nu stau chiar așa dacă dorești un lucru de calitate. Sunt de părere că trebuie să fim atenți cu banii noștri și să încercăm întotdeauna să obținem cel mai bun raport calitate prețuri indiferent de produs.

Astăzi vom discuta cum putem alege cel mai bun ceainic, articol care mai mult ca sigur va interesa pe amatorii de ceaiuri. După cum știm, ceaiul este situat pe picior de egalitate în România din punct de vedere al băuturilor consumate acasă, statistică destul de reală dacă ne gândim că mulți dintre noi avem obiceiul să ne turnăm o cană sau o ceașcă de ceai fierbinte seara, înainte de culcare. Haideți să vedem așadar câteva aspecte la care trebuie să fii atent atunci când vrei să cumperi ceainice.

5 lucruri la care trebuie să fii atent atunci când vrei să cumperi un ceainic

  1. Calitatea – când spui calitate în materie de ceainice, te referi evident la materialul din care este conceput. Cele mai bune ceainice sunt evident cele din porțelan.
  2. Prețul – un ceainic de calitate nu înseamnă întotdeauna cel mai mare preț. Din punctul meu de vedere, un ceainic de calitate pornește de la 25 de lei în sus (cel de două cești).
  3. Dimensiunea – aici trebuie să fii foarte atent, e în funcție de cât ceai consumi, dacă mai bea și altcineva alături de tine. E bine să cumperi unul de două cești dacă bei numai tu și de 0.8 sau chiar peste 1L dacă alături de tine mai servește cineva (soție, iubită, copii, etc.)
  4. Set sau simplu. Există posibilitatea de cumpăra seturi ce conțin ceainic + ceașcă sau ești. Aceste seturi sunt ideale pentru persoanele care au nevoie și de cești sau doresc cești extra.
  5. Magazinul din care cumperi. Ar fi ideal să stai oarecum departe de cele mai „celebre” magazine online din România dacă ai pretenția ca ale tale ceainice să ajungă în timp util. Cred că nu sunt singurul care face o asemenea recomandare…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here