Există foarte mulți turiști care adoră natura, care atunci când pornesc în concediu, caută hoteluri care să-i aducă cât mai aproape de Mama Natură. În cele ce urmează vom trece în revistă 5 astfel de entități hoteliere care vor fi mai mult decât adorate de către iubitorii de călătorii în natură.

5 hoteluri perfecte pentru amatorii de escapade în natură

Amangiri – construit într-o vale protejat[ de lege, Amangiri este atât de integrat în natură încât abia dacă-l observi. Bryce Canyon, Zion National Park și  Monument Valley sunt împrejur, transformând acest hotel într-o adevărată perlă a turismului din Sudul Americii.

Primland – situat pe un platou al munților Blue Ridge, face furori în rândul amatorilor de călătorii în natură încă din 1977. De asemenea, acest hotel are certificare LEED din pricina facilităților de lux.

Arkaba Station – cândva o stână, acum a devenit un hotel amplasat în plină sălbăticie. Este de fapt o casă cu 5 dormitoare amplasată în Sudul Australiei. Odată cazat aici, ești doar tu și cangurii, păsările emu sau alte vietăți specifice țării. Posibil să fie cel mai izolat hotel dintre toate cele specificate.

Kakslauttanen Arctic Resort – te-ai întrebat vreodată cum e viața pe la Cercul Arctic? Ei bine, dacă ai de gând sp vizitezi pustietatea de-acolo, Kakslauttanen Arctic Resort va fi un hotel perfect pentru tine. Acest resort finlandez este faimos pentru iglu-urile din sticlă în care turiștii se pot caza fără probleme, iglu-uri care permit o vizionare perfectă a cerului Laponiei odată pus în pat, Luminile Nordului sunt de departe cele mai interesante fenomene din această regiune.

Nita Lake Lodge – situat în British Columbia, Canada, este cel mai vestit loc de joacă de la munte. Amplasat pe marginea unui lac, acest hotel profită la maxim de împrejurimi.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here