Ca să ai parte de vacanțe de neuitat nu trebuie neapărat să fii dat pe spate de peisaje cu munți incredibili sau de ape albastre și limpezi asemenea cristalului. Sunt sigur că poți fi impresionat la fel de bine și de grădini botanice. Am adunat mai jos 5 asemenea grădini care mai mult ca sigur te vor da pe spate din toate punctele de vedere în cazul în care vei ajunge vreodată să le vizitezi.

5 grădini botanice de neuitat

Într-o veche mină a „răsărit” o grădină botanică de poveste, în care vei găsi cele mai minunate flori. Este vorba despre Butchart Gardens de pe insula Vancouver. Aici veți găsi flori din Japonia, mediteraneene, grădini speciale de trandafiri și câte și mai câte.

Acum aflată sub protecția UNESCO, Grădina Botanică din Singapore  este cea mai vizitată grădină botanică din lume și nu e greu de înțeles de ce. Aici se află atracții precum Garden Heritage Museum, Swan Lake și National Orchid Garden. De asemenea, există și o atracție pentru cei mici, Jacob Ballas Children’s Garden de care aceștia se vor bucura nespus.

Cu flori amețitoare, aranjate sub formă de inimioare și sculpturi imense ce găzduiesc 45 de milioane de bujori, Dubai Miracle Garden este un tărâm desprins dintr-o poveste.

Cei care caută bujori în extrasezonul japonez vor găsi dealuri întregi în Hitachi Seaside Park. Ajungi aici în cadrul excursiilor de-o zi  dacă ești pasionat de flori și dacă ești bineînțeles în jurul orașului Tokay.

Spiritul artistului francez Claude Monet este ținut viu prin cadrul fostei sale case și a fostei sale grădini, aflate undeva la periferia Parisului. Aici, flori minunate alături de lacuri și livezi au inspirat arta artistului de-a lungul vieții sale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here