Toamna este un anotimp excelent pentru amatorii de călătorii. Cele 40 de grade Celsius ale verii s-au mai domolit, sezonul de vară a luat final și aglomerația este mai mică iar hotelurile încep să scadă din prețuri.

Acestea fiind spuse, haideți să vedem care sunt cele 5 destinații perfecte pentru vizitat toamna.

5 destinații perfecte pentru toamnă

 1. Hawaii – pe timp de vară, Hawaii este una dintre cele mai aglomerate destinații de vacanță. Familii cu copii își fac simțită prezența iar gradul de ocupare al hotelurilor este de 100%. Septembrie și octombrie însă, plajele devin ceva mai lejere iar temperaturile numai bune.
  Hawaii
  Hawaii
 2. New York – deci dacă nu te duci să vezi Central Park toamna, mai bine nu te mai duci niciodată în America. Locul devine un joc de culori gălbui roșiatice extraordinar odată cu finalul verii. Temperaturile de asemenea sunt mai suportabile, orașul nu mai dă senzația unei sobe.
  Central Park - New York
  Central Park – New York
 3. Italia – de la Roma la coasta Amalfi, toamna se întinde prin întreaga țară. Odată ce sezonul turistic de vară ia sfârșit, vremea începe să fie perfectă. Temperaturile medii sunt excelente pentru amatorii de călătorii. Colosseum-ul este mai puțin aglomerat, iar pe coasta Amalfi poți încă face baie.
  Italia
  Italia
 4. Vietnam – toamna este anotimpul perfect pentru a vizita Vietnamul întrucât în restul anului, musonul nu prea dă pace nordului, sudului și centrului țării. Cu siguranță vă veți bucura de o plimbare prin centrul vechi al Hoi An sau de o mică excursie cu barca în golful Halong.vietnam
 5. Africa de Sud – septembrie în Africa de Sud este de fapt primăvară. Zeci de balene pot fi zărite pe coastă la câțiva metri de barca ta. Din moment ce este și finalul sezonului uscat, este momentul perfect pentru un Safari. Dacă sunteți amatori de așa ceva zic…
  Africa de Sud
  Africa de Sud

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here