Să călătorești cu avionul în ziua de azi nu mai e cine știe ce minunăție. În ultimii ani costurile au scăzut tot mai mult, prețurile biletelor devenind foarte accesibile. Problema este că un zbor cu avionul este destul de complicat, chiar dacă aparent nu faci altceva decât să te duci la un aeroport și să te îmbarci. Nu e așa simplu cum pare iar în cele ce urmează vom discuta despre cum poți face astfel încât să perfecționezi ideea de călătorie cu avionul.

4 sfaturi generale pentru amatorii de călătorii cu avionul

  1. Cumpără bilete pentru mijlocul săptămânii, nu pentru week-end. Încearcă pe cât posibil să cumperi bilete pentru mijlocul săptămânii, biletele nu numai că vor fi ceva mai ieftine, dar vei avea parte și de ceva mai puțină aglomerație. Week-endurile sunt pentru amatorii de City Break. De asemenea, ar fi perfect dacă ai putea să cumperi bilete după ce se termină sezonul vacanțelor.
  2. Folosește cardurile destinate companiile aeriene. Dacă vei folosi cardurile companiilor aeriene vei putea din când în când să călătorești la business class. De ce? Păi pentru că multe companii au un sistem care răsplătește clienții fideli. Când companiile își dau seama că nu vine nimeni cu un sac de bani să cumpere un loc la business class, oferă aceste locuri clienților fideli care adună mulți kilometri pe cardurile lor. Aceste beneficii le au de obicei clienții care zboară spre Statele Unite sau dinspre Statele Unite către Europa.
  3. Ia-ți puțin bagaj. Dacă ai puțin bagaj nu scapi doar de taxele pentru valize, dar salvezi timp prețios și la plecare sau la sosire. E clar că dacă nu ai zece sacoșe, nu vei avea motive să stai după ele.
  4. Dacă zbori cu copiii, adu și jucăriile lor preferate. Nimic nu e mai enervant decât un copil care plânge vreo 6 ore într-un avion. Adu jucării pentru el și gâdește-te de acasă ce ai putea să faceți împreună acolo pentru a-i distrage atenția. De asemenea este recomandat să nu le dați ciocolată sau alte dulciuri care-i pot agita și mai mult.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here