În momentul în care călătorești cu avionul, tot ce îți dorești este acea cursă liniștită, în timpul căreia să tragi un pui de somn sau să privești în liniște câteva episoade din Games of Thrones. Totuși, dacă ești mai începător în ale zborurilor, există cel puțin 4 sfaturi care te pot ajuta să mărești gradul de confort al călătoriei tale. Haideți să trecem la subiect…

4 sfaturi esențiale pentru cei care doresc o călătorie cu avionul liniștită

  1. Îmbarcă-te ultimul. Acest lucru te va asigura de faptul că alegi un loc ceva mai retras. Dacă vrei un loc liber lângă tine va trebui să te îmbarci ultimul ca să-ți poți face o idee referitor la numărul de pasageri, dacă ai o șansă la liniște sau nu. O călătorie cu cineva alături la câțiva centimetri poate să fie de multe ori inconfortabilă.
  2. 2. Stai departe de așa-zisele bulkhead-uri. Cei care au zburat de câteva ori au observat probabil că în avion există anumite separeuri destinate exclusiv celor care zboară cu copiii. Acolo vor exista niște scaune speciale pentru copiii sub 1 an. Dacă vrei o călătorie liniștită, stai departe de aceste zone, altfel ai toate șansele să-ți plângă un copil în cap vreo câteva ceasuri.
  3. Dacă stai în spate vei fi servit mai bine. La bordul avionului, cei care stau în spate vor fi serviți ceva mai bine de către stewardese și totul are o logică. Avionul are provizii fixe. Dacă femeia se duce cu o votcă sau un whisky în fața avionului, pe drum, vor vedea ceilalți pasageri și vor vrea și ei. Dacă stai în spate, vei avea parte de surprize plăcute, vei fi servit mai rapid și mai mult.
  4. Nu sta la geam. Încearcă pe cât posibil să stai departe de fereastră pentru că deși avionul este izolat, acel loc este întotdeauna mai friguros. Se zboară la peste 10.000 de metri și mai ales în cazul în care cursa durează ceva, va fi destul de inconfortabil mai ales dacă ești în sandale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here