Tuturor ne plac acele destinații romantice pentru care ne îmbarcăm în avioane alături de iubitele noastre dar trebuie să știți că există în lume câteva destinație pe care toată lumea le recomandă a fi vizitate singur. Deci, să vedem așadar 4 locații pe care ar trebui să le vizitezi singur.

4 locații pe care ar trebui să le vizitezi de unul singur

  1. Buenos Aires, Argentina – capitala Argentinei are câte ceva pentru toți. Este de asemenea un oraș foarte simplu de parcurs pe jos și foarte recomandat celor care doresc să călătorească singuri. Recoleta este centrul cultural al orașului, cunoscut pentru cimitirul impunător unde mormintele sunt ornate cu piatră, marmură și sticlă. Aici se află cel mai cunoscut cimitir din Argentina.
  2. San Francisco, California – am văzut în articolul trecut câteva lucruri pe care nu ți le spune nimeni despre San Francisco. Aici, poți să vizitezi celebrul pod Golden Gate, sau celebra închisoare Alcatraz, pentru ca în final să ajungi la Treasure Island Flea Market din care să poți cumpăra antichități și să vezi golful San Francisco în toată splendoarea lui.
  3. Monteverde, Costa Rica – cu niște cărări relativ scurte, maxim 1.5 kilometri fiecare, Rezervația Monteverde din nord-estul Costa Rica e un loc perfect pentru amatorii de drumeții și pentru aventurierii solo. Îți planifici singur ruta, îți stabilești singur pasul, te poți opri mereu să faci fotografii. Poți învăța aici despre biodiversitatea din Costa Rica și poți gusta și o cafea bună.
  4. Stockholm, Suedia – cu multe piste pentru biciclete și trotuare, Stockholm este unul dintre cele mai accesibile orașe din Europa. Îl poți vizita primăvara sau vara și te vei bucura niște priveliști frumoase. Poți închiria 3 zile o bicicletă pentru aproximativ 100 de lei și poți merge la muzeul ABBA, la castelul Skokloster sau poți lua cina la Bar Nombre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here