Cum mai puțin de o lună ne mai desparte de marea sărbătoare a creștinătății, a venit momentul ca foarte mulți dintre noi să se gândească pe unde ar vrea să petreacă Paștele. Nu mai e demult o opțiune masa în familie pe la țară cum era cândva, oamenii au început să profite la maxim de mini concediul pe care-l au în această perioadă și aleg să călătorească. Pentru că au început să apară oferte vacanța de Paște în Bulgaria, le-am studiat cu atenție și am venit cu 4 motive pentru care ar trebui să-ți iei familia și să te duci către Nisipurile de Aur ori Albena în perioada 14-17 aprilie 2017.

4 motive să faci Paștele în Bulgaria

  1. Dacă locuiești în sud estul țării, ești la o aruncătură de băț. Eu unul aș recomanda Bulgaria drept variantă pentru vacanța de Paște pentru toată lumea dar adevărul este că cei mai motivați să se ducă acolo vor fi cei care locuiesc în sudul-estul țării. E rentabil să te duci acolo chiar dacă locuiești în orașe din vestul țării precum Drobeta Turnu Severin, sunt vreo 500 de kilometri. Este genul acela de destinație în care ajungi în doar câteva ore chiar și cu mașina.
  2. Prețurile sunt destul de mici. Găsești cazare la hoteluri în Bulgaria la Nisipurile de Aur începând cu 20 de euro pe noapte, ceea ce mi se pare excelent pentru perioada. Să stai 3 zile la Nisipurile de Aur cu 64 de euro mi se pare ceva foarte ok. Sincer să fiu și cu 100 de euro să prinzi oferta și tot îți convine. Există hoteluri de 4 stele precum Laguna Garden sau RIU Dolce Vita în care puteți rezerva 3 nopți de cazare cu mai puțin de 100 de euro de persoană.
  3. Temperaturile sunt destul de prietenoase în Bulgaria. Chiar dacă nu vor fi 30 de grade în perioada 14-17 aprilie, cu siguranță vor fi suficiente cât să te bucuri de mini vacanța ta. Probabil vor fi undeva la 17-20 de grade Celsius în acea perioadă. De fapt, clima din Bulgaria este foarte asemănătoare cu cea din România. Cum va fi pe la Constanța așa va fi și pe la Nisipurile de Aur. Va fi o temperatură suficient de frumoasă cât să te facă să te bucuri la maxim de acest mic concediu.
  4. Celelalte destinații turistice sunt foarte aglomerate. Sincer să fiu, sunt slabe șanse să mai poți rezerva acum la mai puțin de 3 săptămâni de marea sărbătoare ceva printr-o țară din Vest. Bulgaria însă chiar dacă are celebrele Nisipuri de Aur, nu este o destinație atât de cunoscută precum Parisul de exemplu. Mai bine cauți oferte Paște 2017 în Bulgaria decât să te chinui să faci rost de o vacanță într-un oraș foarte aglomerat și mult mai incomod de accesat.

Așadar, Paștele se apropie. Suntem pe ultima sută de metri în ceea ce privește planificarea pentru vacanța de Paște 2017. Luați în calcul și Bulgaria pentru că există suficiente motive după cum puteți vedea pentru a o include pe lista de vizite în timpul celor câteva zile de sărbătoare și de mic concediu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here