Cu toții ne dorim să călătorim cât mai ieftin, cu toate că în ultimii ani prețurile acestor vacanțe au tot scăzut. Se pune accent din ce în ce mai mult pe confort și lux iar în cele ce urmează vom discuta despre câteva metode prin intermediul cărora poți avea parte de niște vacanțe mult mai ieftine.

4 metode prin care poți face rost de vacanțe mai ieftine…

  1. Călătorește cu copiii. Copiii au parte de o sumedenie de gratuități și beneficii, pornind de la călătorii, muzee, etc. Pentru ei, vacanțele sunt cam gratuite 100% dacă ești puțin atent și nu rare vor fi ocaziile în care și tu ca adult vei avea parte de beneficii doar pentru că ai ales să călătorești alături de un copil. Există multe atracții turistice care se plătesc drept pachet, nu doar un singur serviciu.
  2. Călătorește cu un grup. În momentul în care pleci cu grupul, totul e mai ieftin. La hotel vei avea parte de un preț preferențial, pentru tururi de oraș la fel, călătoria în sine va fi mai ieftină. Evident, călătoria în grup nu este pentru oricine dar după cum spuneam, este o idee destul de bună pentru a face rost de vacanțe foarte ieftine.
  3. Stai mai mult de o săptămână. Cu cât stai mai mult, cu atât vei avea parte de prețuri mai mici în materie de orice. Probabil ați observat că însuți biletul de avion este mai scump dacă ai tur-retur în decurs de câteva zile față de tur-*retur în decurs de câteva săptămâni.
  4. Evită hotelurile pentru animale. Acestea sunt o pagubă uriașă pentru propriul portofel. Dacă ai ceva prieteni care pot veni periodic să dea de mâncare la cățelul sau pisicile tale, apelează cu încredere la ei. Dacă-i duc la hotel, vei mai plăti practic o vacanță.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here