Fiecare excursie trebuie să fie excursia visurilor tale. Partea frumoasă este că nimic nu te poate împiedica să ajungi la acest standard. Chiar și hotelurile te pot ajuta în acest sens. Dacă te-ai gândit să pornești în jurul lumii acum, iarna, iată câteva hoteluri care cu siguranță îți vor transforma excursia într-una de neuitat. Poate drumurile voastre se vor intersecta cu ele în această iarnă.

4 hoteluri de poveste perfecte pentru o vacanță de iarnă de neuitat

LeCrans Hotel & Spa – nu cred că există o destinație de iarnă mai clasică decât Alpii elvețieni. Această destinație preferată de amatorii de schi se află la doar două ore de Geneva. Partea cea mai frumoasă este că oferă niște priveliști absolut magnifice.

Fairmont Banff Springs – așezată deasupra Parcului Național Banff din Canada drept un castel vechi, Fairmont Banff Springs combină o istorie veche de sute de ani într-un mod capabil să creeze confort modern. 3 pârtii de schi se află la doar 40 de minute de condus de acest resort.

Arctic SnowHotel & Glass Igloos – aurora boreală de la Nord se poate vedea cel mai bine iarna prin aceste igluuri cu tavane din sticlă. Pentru o experiență magnifică, este recomandat să dormi o zi la hotel și o zi în iglu. Proprietatea se află la sudul Cercului Arctic și este asemănată destul de des cu „Casa  lui Moș Crăciun”. Clar poți petrece aici câteva zile de neuitat.Arctic SnowHotel & Glass Igloos

Mountain Top Inn & Resort – un pic mai sus de resortul pentru schi Killington, Mountain Top Inn reprezintă un hotel vechi din New England dar cu mult stil. Pare locul perfect pentru petrecerea Crăciunului alături de prieteni sau familie, în celebrul stil american.

Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here