Se spune că nimeni nu se duce în lume ca să vadă hoteluri. Așa este, însă dacă se poate să înnoptați într-o locație concepută special pentru relaxare, de ce nu? Haideți să trecem în revistă 4 cele mai interesante hoteluri din lume, concepute exact pentru relaxare, nimic altceva. Poate vreodată o să vă iasă vreunul dintre acestea în care și veți vedea exact frumusețea lor.

4 hoteluri concepute exact pentru relaxare

  1. Padma Resort Ubud – Bali, Indonezia – comuna Ubud din Bali este considerată un fel de destinație internațională pentru spa și relaxare. Adăpostită în pădurea tropicală din bambus, pe marginea unei văi de rău neatinse vreodată de mâna omului, această localitate este fix în mijlocul pustiului.
  2. Memoire d’Angkor Boutique Hotel – Siem Reap, Cambodgia – în mijlocul Siem Reap, a răsărit o mică oază de relaxare. Aici beneficiezi de mic dejun mereu proaspăt, cursuri de gătit, piscină în care să te bălăcești după ce ai făcut turul templelor din jur. Este un hotel care-ți încarcă bateriile.
  3. Yangshuo Mountain Retreat – Yangshuo, China – cred că este una dintre puținele zone din China încă neatinsă de poluare. Priveliștile pe care acest hotel le oferă sunt de-a dreptul magnifice, perfecte pentru a bea dimineața la prima oră un ceai de ghimbir. Aceasta este China naturală.
  4. Sanctuary Camelback Mountain – Arizona, SUA – haideți că avem un hotel parașutat pe 53 de acri de deșert. Aici chiar că o să fii desprins de tot ce înseamnă civilizație. hotelul este inspirat din spa-urile asiatice și oferă multe beneficii pentru relaxare, inclusiv o piscină incredibilă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here