Home Destinatii Perfecte 4 destinații perfecte pentru luna de miere, în funcție de personalitate

4 destinații perfecte pentru luna de miere, în funcție de personalitate

256
0
luna de miere

Oamenii sunt diferiți, unii au un spirit ceva mai aventurier, altora le place să plece în concediu la plajă, să se relaxeze în resorturi de lux. Ei bine, pentru luna de miere am adunat 4 destinații ideale, în funcție de personalitate. Am ales destinații pentru aventurieri, pentru amatorii de plaje, pentru iubitorii de natură și nu în ultimul rând, pentru cei care obișnuiesc să călătorească spre orașe istorice.

Pentru aventurieri – Arizona, SUA

Cred că nimic nu se compară cu o lună de miere petrecută în mijlocul pustietății din statele Unite. Dacă ai o nevastă căreia-i plac călătoriile și drumețiile, petrecutul timpului în antură, cu siguranță aici veți avea parte de clipe de neuitat. Există multe distracții locale, de la ATV-uri până la mersul pe bicicletă.

Pentru amatorii de plaje – Turks and Caicos

Atunci când vine vorba despre plaje incredibile, nicăieri în lume nu vă veți simți mai bine ca la Turks and Caicos. Este vorba despre un teritoriu britanic de peste ocean ce însumează 40 de insule și insulițe, fiecare cu plaja ei bineînțeles. Cea mai mare insulă din arhipelag este Providenciales dar la modă este și South Caicos. Toate plajele ies în evidență prin liniște, curățenie și simplitate.

Pentru iubitorii de natură – Costa Rica

Costa Rica este una dintre cele mai celebre țări din lume din punct de vedere al frumuseților naturale. În Costa Rica veți avea parte de vulcani, de cascade, de junglă și de plaje. Cred că este una dintre cele mai complexe țări din lume din punct de vedere al diversității reliefului. De asemenea, este una dintre puținele țări din lume care permite turiștilor să viziteze vulcanii activi.  

Pentru iubitorii de cultură – Roma, Italia

Italia este una dintre cele mai importante țări culturale din lume. Aici a luat naștere Imperiul Roman și, iată-ne 2000 de ani mai târziu, cu unele clădiri și locații rămase aproape intacte. Ce ar fi de văzut la Roma? Păi avem așa: Colosseum, Fântâna Trevi, Galleria Borghese, Vatican-ul, Piazza Navona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here