Nu știu câți dintre voi frecventați cazinourile, însă cele din străinătate au fost întotdeauna capabile să spună o poveste. Așadar, în acest articol, ne vom ocupa de designul cazinourilor, sau mai bine zis de cazinourile cu cele mai frumoase design-uri din lume. Discutăm despre clădiri impresionante, impunătoare, clădiri istorice, capabile să ne facă să le admirăm ore întregi.

4 cazinouri cu design extraordinar

  1. Cazinoul din Monte Carlo, Monaco – construit în 1863 în stil Belle Epoque, este considerat drept cel mai luxos cazinou din lume. A apărut de nenumărate ori și-n filmele de la Hollywood precum celebrul Golden Eye, având înăuntru o amenajare în stil Rococo uimitoare.
  2. Cazinoul din Baden-Baden, Germania – are 289 de ani vechime și da, e plin de legende și mistere. Pe lângă asta, Marlene Dietrich l-a numit cel mai frumos cazinou din lume, în timp ce Fyodor Dostoevsky l-a imortalizat în romanul său „The Gambler”. În interior, totul este în stil franțuzesc, de la candelabrele bătute cu pietre prețioase  până la oglinzile imense de pe holuri.
  3. Clubul Ritz, Londra, Marea Britanie – ca să intri în clubul Ritz, trebuie în primul rând să plătești o cotizație legendară de 1000 de lire. Acest club este considerat de toată lumea cel mai mare cazinou din Londra și de ce nu, din toată Marea Britanie. Interiorul este somptuos, tavane de tip dom și mobila de secol trecut îl aduc în prim plan pe lista noastră.
  4. Cazinoul Cosmopolitan, Las Vegas, USA – ar fi fost culmea să nu avem și un cazinou din Las Vegas, nu? Ei bine, a fost greu să alegem unul drept cel mai bun, dar să zicem că acest Cosmopolitan a ieșit la zar. Cosmopolitan nu este de fapt un cazinou 100%, ci mai de grabă un hotel renumit în cadrul căreia se află și cazinoul. Ce-l face să iasă în evidență? Ei bine, poate barul pe 3 nivele și împodobit cu 2 milioane de cristale din centrul cazinoului. Este de asemenea cel mai aglomerat cazinou din Las Vegas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here