Știu că mulți dintre voi doar ce v-ați întors din vacanța de iarnă și probabil nu vă mai gândiți la concediul de vară, însă în cele ce urmează veți vedea că din contră, acum ar fi bine să vă rezervați vacanța de vară mai ales dacă doriți o destinație precum Turcia. O vacanță Antalya prin iulie sau august este mai mult decât binevenită, după jumătate de an de muncă grea, de stres, de probleme, de alergătură.

3 motive să-ți rezervi acum vacanța de vară din Turcia  

  1. Prețurile sunt mult mai ieftine. Știm cu toții faptul că dacă alegem să cumpărăm vacanțele cu mult înainte de a se întâmpla, este mai ieftin. Vorba aia, omul gospodar își face vara sanie și iarna car, nu? Această modă a booking-ului cu luni de zile înainte e venită din străinătate și se pare că începe să prindă destul de bine ți în România. Doar toată lumea vrea vacanțe mai ieftine.
  2. Prinzi hotelurile cele mai bune. Dacă veți încerca prin iunie sau iulie să faceți rost de o cameră la cele mai bune hoteluri din Antalya veți avea o mică surpriză. Nu va fi nimic disponibil pentru că toate sunt rezervate cu luni de zile în avans, nici măcar cele mai scumpe nu vor putea fi cumpărate. Singura șansă este acest concept early-booking.
  3. Scapi de grija concediului de vară. Nu mai trebuie să stai stresat cu acest gând peste an, nu mai trebuie să te rogi de șefii de la serviciu să-ți dea liber cu câteva zile înainte de a pleca în concediu, se va știi clar de acum că tu urmează să pleci în vacanță la turci între X iulie și Y august și etc. O să fie mult mai simplu de manageriat concediul tău și pentru cei de la locul de muncă dacă vor știi din timp care sunt planurile tale.

Așadar, dacă vă bate gândul să mergeți în Turcia la vară, în Antalya sau Istanbul sau oricare altă destinație din această țară minunată, ar fi o idee foarte bună dacă ați cumpăra din timp vacanța.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here