Atunci când vrei să petreci concediul de iarnă la munte, îți dorești să închiriezi poate o cabană sau să te cazezi într-un resort cât mai rustic, cât mai aproape de natural. Există și în România asemenea locații, există și în străinătate și în cele ce urmează vom discuta despre ce anume trebuie să urmărești dacă dorești să ai parte de un concediu de neuitat. Există 3 lucruri pe care o cabană sau un resort trebuie să le aibă neapărat astfel încât să te poți bucura din plin de această experiență.

3 lucruri pe care trebuie să le aibă stațiunea montană în care-ți petreci concediul de iarnă

  1. Activități noi specifice turismului de iarnă, pe care nu le-ai mai încercat. E ok și cu schiul, e ok și cu placa dar dacă există un resort sau vreo stațiune care închiriază cabane și pe lângă banalele activități de iarnă mai pune la bătaie câteva activități specifice de care nu ai auzit niciodată, concediul tău va fi unul excelent.
  2. O piscină exterioară înconjurată de zăpadă. Din punctul meu de vedere o piscină exterioară cu apă fierbinte, înconjurată de zăpadă poate să fie cheia către un concediu memorabil.
  3. Șemineuri funcționale. Atunci când te duci în concediu într-o cabană din lemn și observi că acea clădire este încălzită cu calorifere, parcă nu te prinde atât de bine atmosfera… Dacă în schimb acea cabană sau acel resort are suficiente șemineuri funcționale cât să te facă să te simți cu adevărat într-un concediu la munte, vei fi super fericit și încântat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here