În momentul în care românul se apucă să amenajeze apartamentul, să-l renoveze după ce-l cumpără sau periodic o dată la 10 ani, se știe că are să bocăne vreo 3 luni de zile, are să dea găuri prin pereți până la 12 noaptea și evident, are să facă modificări. Eu unul sunt de acord cu renovările, dar nu sunt de acord cu câteva lucruri cel puțin bizare pe care proprietarii le fac în 90% din cazuri.

3 lucruri pe care nu pot să le pricep la cei care își amenajează apartamentele

  1. Nu înțeleg de ce își pun gresie prin sufragerie. Nu știu dacă este o chestie de prost gust a celor care au petrecut o bună bucată din tinerețe prin mediul rural, dar cert este că oamenii normali, pun parchet laminat de calitate prin sufragerie. De unde o fi venit moda asta cu gresia în sufragerie, nu pot să pricep. Poate de la americani, prin Florida am mai văzut chestia asta dar să fim serioși, ei nu au iarnă cu -25 de grade Celsius ca să aibă probleme cu frigul.
  2. Nu înțeleg de ce sparg pereții. Orice om care are un apartament și se apucă de renovare, primul lucru pe care-l face este să spargă pereții de la balcoane sau cămări sau ce mai găsește el de cuviință că e în plus pe acolo. Eu sunt tare curios ce or să zică respectivii când la un cutremur ceva mai mare, se vor trezi cu vecinul de deasupra peste ei în pat. Chiar dacă nu se sparg pereții de rezistență, rezistența generală a blocului este afectată. Toată lumea e cu spartul…
  3. Nu înțeleg de ce pun vechea mobilă înapoi. De ce Dumnezeului te-ai apuca să renovezi ultra modern un apartament și ai pune vechea mobilă de pe vremea lui Ceaușescu? Nu pot să pricep chestia asta. Eu înțeleg că nu prea sunt bani dar frate, dacă nu ai bani nu te apuci și cu asta basta. Mai aștepți un pic să mai strângi și pui și mobilă nouă, modernă, dacă tot te apuci de modernizări.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here