Cei care adoră concediile de iarnă au observat probabil că nu este o idee foarte bună să pleci la ski în Europa, cel puțin NU în Europa foarte occidentală. De asemenea, este îngrămădeală mare și în stațiunile tropicale, unde foarte mulți oameni speră să cape de frigurile năprasnice abătute asupra țărilor lor europene.

Ei bine, trebuie să știți că există câteva destinații destul de ieftine în Europa care pot compensa de minune plajele însorite sau orașele renumite pentru sporturile de iarnă din această regiune. Iată care sunt cele mai interesante 3 dintre acestea.

3 destinații din Europa pe care trebuie să le vizitezi iarna aceasta

  1. Amsterdam – Amsterdam este un oraș destul de friguros pe timp de iarnă, dar a cărui frumusețe sporește în această perioadă. Bărcile de pe canale sunt mai libere și poți astfel crea o atmosferă romantică pentru iubita ta mult mai simplu. De asemenea, în această perioadă are loc și Amsterdam Light Festival (decembrie-ianuarie), festival ce presupune împodobirea orașului cu lumini și sculpturi din gheață. În rest, cafenele foarte faine și intime.amsterdam
  2. Sicilia – Chiar dacă nu va fi suficient de cald pentru a face plajă, va fi o temperatura mult mai mare față de frigurile năprasnice din Europa. Aceste temperaturi ceva mai ridicate transformă Sicilia într-o zonă perfectă pentru vizitele la pas. Îți iei un rucsac în spate și pornești pe străduțele înguste ale mafioților. Orașul are o alură antică, de poveste, care merită observată oricând, nu doar iarna.sicilia
  3. Islanda – Zăpadă, vânt, gheață, frig. Cam acestea sunt lucrurile pe care le vei simți în Islanda pe timp de iarnă. Discutăm despre niște fenomene foarte extreme, care nu pot fi simțite în alte părți ale Europei. Amatorii de aventură cu siguranță trebuie să ia în calcul Islanda pentru concediul de iarnă.
    Photo tours in Iceland : www.iuriebelegurschi.com
    Photo tours in Iceland : www.iuriebelegurschi.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here