Chiar dacă suntem la început de primăvară, sunt de părere că este momentul perfect pentru a planifica vacanța de vară. Acum este momentul în care poți rezerva cele mai bune oferte iar în cele ce urmează veți vedea de ce recomand Delta Dunării drept destinație perfectă pentru aceste concedii. Știu că mulți dintre voi vreți să vedeți lumea, vreți să vizitați civilizația și țările cu istorii bogate, însă părerea mea este că vizitele ar trebui să înceapă cu România, apoi cu străinătatea pentru că avem atât de multe posibilități și oferte de cazare Delta Dunării, încât ar fi și păcat să te duci mai întâi să vizitezi deltele străinilor înainte să le vizitezi pe cele din țara ta, zic. Există cel puțin 2 motive pentru care ar trebui să-ți petreci concediul de vară în Delta Dunării.

Delta Dunării Greenvillage
Delta Dunării Greenvillage

2 motive să îți petreci concediul de vară în Delta Dunării

  1. Prețurile sunt foarte mici comparativ cu un concediu în străinătate. De exemplu, în complexul GreenVillage, din Delta Dunării, un apartament cu două camere se poate închiria pe final de vară cu 130 de euro, ceea ce mi se pare mai mult decât decent.
  2. Activitățile pe care le poți întreprinde sunt extraordinare. În Delta Dunării, vei putea să te dai cu bicicleta pe anumite trasee turistice, să pescuiești, să participi la cursuri de gătit pește sau degustare de vinuri, poți să joci volei sau fotbal pe nisip, poți să faci schi nautic dacă știi să înoți, poți să încerci tirul cu arcul, poți să faci yoga pe lac, poți să închiriezi chiar caiace cu care să pornești în adevărate aventuri. În plus, există multe excursii la care poți participa, unele dintre cele mai renumite sunt către Gârla Turcească, pe canale până la Sulina, către Pădurea Letea, la Gura Portiței, la Epava Tuzla și așa mai departe. Chef de vizitat și de distracție să ai, că în rest distracția este asigurată. În satul stațiune Sfântu Gheorghe, activitățile de care te poți bucura sunt foarte diverse.

Acestea sunt cele mai importante două motive pentru care eu unul recomand un concediu în Delta Dunării. Deci prețurile competitive față de străinătate în plin sezon și activitățile foarte distractive de care te poți bucura în această zonă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here