Călătoriile în Statele Unite sunt pe val. Tot mai multă lume vrea să viziteze celebrele orașe americane iar San Francisco este una dintre destinațiile principale. În cele ce urmează vom discuta despre San Francisco și despre lucruri mai puțin știute despre această locație, lucruri pe care nu le veți găsi în broșurile destinate călătoriilor.

10 lucruri pe care nu ți le va spune nimeni despre San Francisco

  1. Vara este frig. De ce? Pentru că este foarte multă ceață dimineața ceea ce înseamnă că va fi mult mai frig față de alte zone din California. Un tricou cu mânecă lungă e binevenit în bagaj.
  2. Toamna e cald. Lunile septembrie și octombrie, în special începutul lunii noiembrie este cea mai călduroasă perioadă din an pentru San Francisco.
  3. Podul Golden Gate nu poate fi pozat mereu. De ce? Pentru că există perioade în care zile întregi este înghițit de ceață. Așadar, dacă nu este soare afară nu prea veți vedea nici podul.
  4. Vizitează Alcatraz noaptea. Este o atmosferă specială acolo după lăsarea serii. În plus, ceața va contribui la sporirea senzației horror.
  5. Poți să dormi într-un far din San Francisco Bay. Este vorba despre East Brother Light Station.
  6. Nu îți face planuri de înot. Apa nu este caldă pentru prea mult timp pe plajele din San Francisco.
  7. Adevărata atracție pentru Pier 39 sunt leii de mare care stau nestingheriți în zona de vest, pe docuri. O să vezi zeci de lei de mare acolo pe timpul iernii.
  8. Sunt peste 6700 de oameni ai străzii în San Francisco, așa că așteaptă-te să-i vezi la tot pasul, chiar și în cartierele stilate precum Castro sau Pacific Heights.
  9. Nu închiria o mașină cu cutie de viteze automată. Orașul are rampe foarte abrupte.
  10. Walt Disney Family Museum nu este în Anaheim, Orlando, sau Hollywood. Este în San Francisco.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here